Horoscop azi, 15 Decembrie

Horoscop azi, 15 Decembrie

Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Viața bate filmul, astfel că zodiile noastre sunt puse în fața unor contexte plăcute la care nici nu se gândeau. Astrele recomandă să îți asculți intuiția și să te focusezi pe visurile tale. Ai toate șansele de reușită, dacă îți dorești cu adevărat ceva. Nu renunța la primul obstacol, iar Universul îți va răsplăti așteptarea.

Berbec – Ai grijă la viroze!

Ești predispus la viroze zilele acestea, iar imunitatea ta este slăbită. Bea mai multe lichide și consumă fructe din belșug. Odihna este și ea importantă, așa că nu o neglija. Primești o sumă de bani importantă din partea unei rude apropiate, care vrea să te ajute într-un demers. Poți conta pe cei apropiați cu toată încrederea!

Taur – Banii vin către tine

După ce ai participat la un proiect important, astăzi vei primi laudele superiorilor. Este posibil să primești o renumerație pe măsură. Ți-ai atins obiectivele la final de an și te simți împlinit și satisfăcut de toată munca depusă. Totuși, fii prudent și ai grijă că nu toți cei din jur se pot bucura pentru succesul tău.

Gemeni – Viața bate filmul

Nici nu te așteptai ca lucrurile să ia o întorsătură atât de pozitivă. Când te gândeai că în viața ta nu se mai poate întâmpla nimic bun, iată că universul te recompensează acum pentru răbdarea de care ai dat dovadă. Fii fericit și recunoscător! Acum este timpul să strălucești!

Rac – Gândul îți zboară departe

Abia aștepți vacanța de la sfârșitul anului și visezi cu ochii deschiși la momentul în care vei fi în mașină în drum spre munte, sau te vei îmbarca în avion spre o destinație călduroasă. Oricum ar fi, te gândești deja la bagaje și la relaxare. Totuși, mai ai câte ceva de făcut la serviciu, așa că nu te culca pe o ureche!

Leu – Iubirea reapare în viața ta

Se pare că universul te-a ascultat, astfel că reapare în viața ta o persoană care a însemnat foarte mult pentru tine, la un moment dat. Deși ai rămas cu un gust amar în urma finalului poveștii dintre voi doi, te gândești acum să îi mai dai o șansă. Este adevărat că iubirea adevărată schimbă tot, dar ai grijă și la sufletul tău. Un prieten apropiat te poate sfătui și te poți baza pe sprijinul lui.

Fecioară – Deplasări în interes de serviciu

Astrele anunță deplasări în interes de serviciu, ceea ce înseamnă că vei lipsi pentru o perioadă mai lungă de timp de acasă. Partenerul de cuplu se poate simți singur, așa că nu uita să îi cumperi un cadou frumos când te întorci în oraș. Ai grijă la schimbările de temperatură și nu uita să îți iei haine adecvate pentru condițiile meteo. Un ceai pentru stimularea imunității nu ar strica.

Balanță – Ai grijă la sănătate

Se pare că ai luat o viroză în weekend, care îți dă bătăi de cap. Cu multă odihnă și tratament adecvat te vei pune repede pe picioare. La serviciu ești menajat, iar colegii îți pot prelua din sarcini. Ocupă-te de tine acum, iar restul lucrurilor se vor rezolva la momentul potrivit. Spre seară este posibil să primești o vizită din partea unui prieten vechi, lucru ce te binedispune și îți dă un boost de energie.

Scorpion – Trăiește clipa

Poate acum te simți obosit și ai da orice pentru a schimba câte ceva în viața ta. Astrele îți recomandă să te bucuri de prezent și să iei fiecare lucru așa cum vine. Ești la locul și momentul la care trebuie să fii. Universul îți pregătește multe surprize frumoase în anul ce vine. Tu doar trebuie să ai răbdare și credință că meriți să ți se întâmple lucruri frumoase.

Săgetător – Pregătiri de Crăciun

Ești entuziasmat de perioada care urmează să vină, mai ales că este preferata ta. Adori să te întâlnești cu cei dragi și să desfaceți împreună cadourile. Cum nu vrei să lași nimic pe ultima sută de metri, te-ai înarmat cu multă răbdare și ai început să colinzi magazinele în căutarea cadoului perfect. Sărbătorile vor fi exact așa cum ți le-ai imaginat, alături de familie, cu multă voie bună.

Capricorn – Se anunță o petrecere

Petrecerea de Crăciun de la birou se anunță de pomina pentru tine. Abia aștepți să îți vezi colegii și să petreci un timp frumos alături de ei. Ești pus pe distracție și ai multă energie. De altfel, tu ești cunoscut ca fiind sufletul petrecerii, așa că toată lumea se așteaptă să dai tonul distracției. Partenerul te susține și este mândru de reușitele tale.

Vărsător – Bucuriile mici te împlinesc

Bucuriile mici te fac să te simți extrem de fericit în această perioadă. Accesezi mai mult recunoștința atunci când vine vorba de viața ta și vezi cu alți ochi tot ce ți se întâmplă. Te bucuri ca un copil de micile surprize care îți ies în cale.

Pești – Te gândești la mărirea familiei

Te gândești serios la mărirea familiei și ai în plan un copil, sau, de ce nu, să adopți un animăluț. În orice caz, în anul 2022 familia ta se va extinde și te vei simți împlinit, în sfârșit. Astrele dau undă verde planurilor tale și văd cu ochi buni realizările pe care le vei avea. Nu ai decât să mergi către direcția aleasă și să fii recunoscător pentru tot ceea ce ți se întâmplă.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer fragmentat
9.5 ° C
10.1 °
9.4 °
93 %
6.2kmh
75 %
mie
20 °
joi
18 °
vin
16 °
sâm
20 °
Dum
14 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii