fbpx

MINISTRUL TRANSPORTURILOR CERE ”MĂSURI URGENTE” PENTRU GESTUL DE LA NAȚIONALA DE HOCHEI

După ce naționala de hochei a României a cântat imnul Ţinutului Secuiesc la meciul din Ungaria, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a cerut Federaţiei Române de Hochei şi Ministerului Sportului să aplice cele mai dure sancţiuni, după gestul făcut înaintea unui meci. Ministrul a catalogat gestul drept „un afront şi o lipsă neruşinată de respect faţă de România”.

”Ca timișorean, înțeleg perfect ce înseamnă să trăiești într-o comunitate multiculturală și multietnică, în care toată lumea este respectată. Nu pot însă să înțeleg și să tolerez gestul infam al hocheiștilor din naționala României care au cântat așa-zisul imn al Ținutului Secuiesc. Este un afront și o lipsă nerușinată de respect față de România, față de români și față de tricolor.” A declarant oficialul pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, Grindeanu a ținut să puncteze că astfel de lucruri sunt intolerabile și că solicit sancțiuni pentru acest gest intolerabil.

”Și sper ca lucrurile să nu rămână nepedepsite. Cer Federației Române de Hochei, Ministerului Sportului și tuturor celorlalți factori responsabili să ia măsuri urgente pentru a aplica cele mai dure sancțiuni după acest gest incalificabil.
Cine nu respectă România nu are ce căuta în roșu, galben și albastru! Pentru noi aceste culori înseamnă totul!
PS: Respect celor trei jucători ROMÂNI care s-au dat la o parte și nu au participat la această mascaradă!” a continuat el.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
19.6 ° C
20 °
17.1 °
51 %
3.1kmh
0 %
vin
20 °
sâm
28 °
Dum
25 °
lun
20 °
mar
20 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii