Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente, Toni Greblă, a asigurat cetăţenii că votul lor va fi respectat

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente, Toni Greblă, a asigurat cetăţenii că votul lor va fi respectat

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente, Toni Greblă, a asigurat cetăţenii că votul lor va fi respectat şi se va regăsi în rezultatul final al alegerilor locale şi europarlamentare.

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente, Toni Greblă, a asigurat cetăţenii că votul lor va fi respectat şi se va regăsi în rezultatul final al alegerilor locale şi europarlamentare. El a explicat, la Radio România Actualităţi, că autorităţile au luat toate măsurile pentru buna desfăşurare a procesului electoral din 9 iunie.

Toni Greblă: ”Asigur toţi cetăţenii români că, în ceea ce priveşte organizarea din punct de vedere tehnic, nu va exista nicio fisură importantă, astfel încât voinţa exprimată de cetăţeni să se reflecte în rezultatul final al alegerilor. Avem o colaborare foarte bună cu Ministerul de Interne, cu Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, cu organizaţiile neguvernamentale care vor avea observatori atât din ţară, cât şi din străinătate.”

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente a mai spus că lista secţiilor de votare din străinătate va fi publicată de Ministerul Afacerilor Externe peste o săptămână şi că buletinele de vot pentru europarlamentare au fost deja tipărite. Zilele acestea va începe şi tipărirea buletinelor pentru alegerile locale.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
34.5 ° C
36 °
32.8 °
32 %
3.1kmh
0 %
lun
34 °
mar
33 °
mie
35 °
joi
38 °
vin
34 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii