Când se vor încasa pensiile în luna decembrie

Când se vor încasa pensiile în luna decembrie

Se pare că în luna decembrie pensiile vor fi încasate cu întârziere. Acest lucru se datorează faptului că angajații oficiilor poștale vor avea zile libere în perioada în careîn mod normalse fac plățile.

Luna decembrie vine la pachet cu o situație un pic mai complicată deoarece avem zile libere de la stat pe 30 noiembrie – Sfântul Andrei și 1 decembrie – Ziua Națională a României. Cele două zile, în 2023, pică joi și vineri. Astfel, bugetarii sunt liberi până pe 4 decembrie.

Cu toate că poștașii nu vor lucra până pe data de 4 decembrie, conducerea instituției dă asigurări că se face tot posibilul ca banii de pensie să nu ajungă la pensionari cu mari întârzieri.
Cât despre persoanele care au ales să primească pensia în contul bancar, acestea se achită pe card în data de 12 a fiecărei luni, nu mai târziu de 13, potrivit realitatea.net.
Pensionarii care nu sunt găsiți acasă, în termen de două zile lucrătoare după ultima zi de plată a lunii respective, pot ridica drepturile bănești și talonul de pensie de la Poșta Română.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
8.5 ° C
12.1 °
3 °
66 %
1kmh
0 %
sâm
18 °
Dum
16 °
lun
15 °
mar
13 °
mie
9 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii