Capitala, fără deratizare și dezinsecție

În vreme ce tot mai mulți bucureșteni reclamă faptul că parcurile din Capitală sunt pline de căpușe și șobolani, primarul general Nicușor Dan nu are soluții rapide la îndemână. Acesta a precizat că sunt slabe șanse ca aceste acțiuni sa fie începute de compania ECO Igienizare din cadrul Municipalității. Angajații au mai multe nemulțumiri, pe care luni le-au expus public.

În cadrul Primăriei Generale a avut loc zilele trecute un consiliu pe tema deratizării și dezinfecției Bucureștiului în plin sezon de invazie a insectelor.

„În ceea ce priveşte dezinsecţia, dezinfecţia, deratizarea, după cum ştiţi, am avut o şedinţă de Consiliu acum două zile în care am aprobat planul anual. Compania municipală să ne spună dacă poate să-l îndeplinească, dacă nu, o să ne ducem cu achiziţie publică pe piaţă”, a declarat primarul general Nicușor Dan.

Edilul a mai precizat că şansele ca Eco Igienizare să se ocupe, începând de săptămâna viitoare de programul unitar de dezinsecţie, dezinfecţie, deratizare sunt de sub 10%.

Angajații companiei municipalității, ECO Igienizare, transmit Primăriei Generale că au atât utilajele necesare, cât și oameni care sa întreprindă acțiunile de deratizare și dezinfecție a Capitalei.

Oamenii s-au arătat nemulțumiți de faptul ca nu și-au mai primit salariile din luna decembrie și nici banii pe șomajul tehnic. Potrivit angajaților Eco Igienizare, locuitorii Capitalei nu vor primi tratamentele de deratizare și igienizare.

Amânarea acțiunilor de deratizare și dezinfecție reprezintă un adevarat pericol pentru bucureșteni. Compania ECO Igienizare se afla in insolventa din luna Martie a acestui an.

Te-ar putea interesa și

Ultimele articole

Campanii

Vremea

București
cer senin
18.3 ° C
18.9 °
15 °
57 %
0.5kmh
0 %
lun
26 °
mar
17 °
mie
20 °
joi
19 °
vin
12 °

Opinii