Cezara Munteanu anunță lansarea celui de-al 6-lea sezon al emisiunii „Dragoste de România”, la Metropola TV

Cezara Munteanu anunță lansarea celui de-al 6-lea sezon al emisiunii „Dragoste de România”, la Metropola TV

Cezara Munteanu anunță lansarea celui de-al 6-lea sezon al emisiunii „Dragoste de România”. Emisiunea, care-și dorește să aducă în fața publicului poveștile românilor care cu mult curaj, pasiune, perseverență și talent reușesc să construiască o Românie mai bună și mai frumoasă, este difuzată începând cu 5 noiembrie, de la ora 18.00, pe Metropola TV.

„Sunt atât de fericită că începe noul sezon al emisiunii mele de suflet, „Dragoste de România”. Echipa noastră a luat țara la pas și i-a întâlnit pe acei români pentru care glasul pământului a fost mai puternic decât mirajul străinătății. În edițiile viitoare veți cunoaște semeni de-ai noștri care, cu mult curaj, pasiune, perseverență și talent reușesc să construiască o Românie mai bună și mai frumoasă. Vă invit cu drag să ne urmăriți în fiecare duminică de la ora 18:00, la Metropola TV!”, declară gazda emisiunii, actrița Cezara Munteanu.

„Dragoste de România”, pe de altă parte, își dorește să ajute românii să conștientizeze ce țară bogată este România, din toate punctele de vedere, și că românii sunt oameni tare buni și inteligenți.

„Sunt multe bucurii pe care le primesc de la acest proiect. În primul rând echipa cu care lucrez, am fost binecuvântată cu o echipă atât de frumoasă alături de care eu am crescut enorm și de la care am învățat foarte multe. Îi mulțumesc Violetei Ivu, producătoarea emisiunii pentru toată încrederea pe care mi-a acordat-o încă de la început. O altă bucurie mare pe care o am lucrând la acest proiect este că am ocazia să cunosc oameni care mă inspiră. Cu fiecare reportaj de la „Dragoste de România” am ocazia să văd ce lucruri bune se întâmplă în această țară, de ce să mă bucur că trăiesc aici și care sunt tradițiile de care nu vreau să mă desprind pentru că ele îmi amintesc de oamenii pe care i-am iubit și pe care nu îi mai am azi alături de mine, bunicii”, conchide prezentatoarea emisiunii.

„Dragoste de România” este emisiunea care oferă speranță, bucurie și motive de mândrie că suntem români.

Echipa care realizează emisiunea difuzată de Metropola TV este formată din Cezara Munteanu (prezentator), Violeta Ivu (producător), Bianca Apostol și Luiza Feroiu (reporteri).

Violeta Ivu, producătoarea emisiunii, este licențiată în Regie de Film și Televiziune și are o experiență de peste 20 de ani în acest domeniu. S-a aflat în spatele camerelor la emisiuni precum „Tonomatul dp 2” (TVR2) , „Surprize-Surprize” (TVR), „Ce se întâmplă, doctore?” (PRO TV), „Next Star” (Antena 1), „Geniali” (Antena 1), „Visuri la cheie” (PRO TV).

„Lucrez la acest proiect de aproape 3 ani, de când a fost lansat și pot să spun că mă identific tare mult cu el, cu ideea de patriotism, păstrare a tradițiilor, credință și cultură românească. Ca producător, dar și ca reporter pe teren, trăiesc o bucurie și o satisfacție uriașă cu fiecare subiect pe care îl descopăr și cu fiecare reportaj care prinde viață. În tot acest timp de când realizăm această emisiune, ni s-a confirmat faptul că România este plină de oameni cu totul deosebiți, oameni muncitori, talentați, curajoși, cu dragoste de țară și de Dumnezeu. Cred că este acel gen de emisiune pe care atunci când o urmărești îți oferă o stare de bine, de optimism, de speranță și de mândrie națională.”, declară Violeta Ivu.

Programele Metropola TV pot fi urmărite pe următoarele frecvențe:

1. Digi poziția 41 HD, 42 SD
2. Orange TV poziția 125 SD
3. Vodafone poziția 804 SD
4. INES poziția 203 HD
5. NEXTGEN poziția 12Românii din diaspora pot recepționa Metropola TV și prin satelit:1. NECODAT PE SATELIT
Satelit: THOR 6
Locație orbitala:  0.8 VEST
Frecventa: 12092 H
Rata simbol: 28000 kSps

2. Orange TV pe satelit
Satelit: HELLAS SAT 3
Locație orbitala:  39.0  EST
Frecventa: 12405 V
Rata simbol: 30000 kSps
Poziția 125

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
8.5 ° C
12.1 °
3 °
66 %
1kmh
0 %
sâm
18 °
Dum
16 °
lun
15 °
mar
13 °
mie
9 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii