Ciolacu: România se află într-un punct critic

„Deciziile pe care le luăm pot schimba direcţia naţiunii pentru anii următori. Au fost doi ani pierduţi, doi ani de instabilitate, de criză economică şi sanitară, doi ani în care milioane de români au fost abandonaţi de stat. Suntem într-un punct critic care necesită o decizie fundamentală: PSD este cel mai responsabil şi mai stabil partid din România. (…)
De aceea PSD trebuie să facă o alegere în acest moment, iar alegerea următoare: vom continua să criticăm o guvernare ineficientă sau ne folosim priceperea pentru a opri, pentru a fi alături de români şi a stabiliza ţara. Am acceptat această provocare pentru că PSD nu fuge niciodată de responsabilitate şi pentru asta am decis să intrăm cu prima linie a partidului. Am propus oameni cu experienţă politică, am venit cu profesionişti din mediul privat, medici de excepţie, nu e timp de experimente, trebuie să aplicăm măsurile PSD încă din prima zi.” , a declarat Marcel Ciolacu, președinte Partidul Social Democrat.

Marcel Ciolacu a subliniat că menținerea școlilor deschise este o prioritate pentru noul Guvern.

„Măsurile sanitare trebuie luate și comunicate de specialiști în sănătate. Politicienii trebuie să facă un pas în spate. Guvernul are datoria să ofere sprijinul logistic și financiar de care este nevoie. Nu trebuie să luam măsuri aberante, aici mă gândesc la menținerea școlior deschise astfel încat copiii să aibă acces la educație și siguranță.”

Te-ar putea interesa și

Ultimele articole

Campanii

Vremea

București
cer fragmentat
1.3 ° C
2.2 °
1 °
71 %
0.5kmh
75 %
mie
9 °
joi
10 °
vin
11 °
sâm
5 °
Dum
5 °

Opinii