Din 20 octombrie vaccinurile nu vor mai fi unicul remediu împotriva COVID-19

Din 20 octombrie, intră în vigoare legislația europeană privitoare la noile terapii care vor fi disponibile pentru tratament anti-COVID în toate spitalele țărilor membre UE.

Astfel, începând cu 20 octombrie 2021, vaccinurile nu vor mai fi unicul remediu împotriva COVID-19, deoarece au fost aprobate terapii de tratament eficiente în fazele inițiale ale bolii. Astfel, în toate statele membre vor fi disponibile 5 terapii aprobate printr-un decret al Consiliului European, ele urmând a fi distribuite treptat (https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/fr/ip_21_3299).

Vaccinurile au fost aprobate până acum, pe o „bază experimentală temporară”, dar cum decretul CE îi obligă pe medici să prescrie cele 5 tratamente noi, utilizarea vaccinului va fi foarte greu de făcut.

Între timp, celebrul Institut Pasteur din Franța continuă cercetările, care se dovedesc a fi promițătoare, în ceea ce privește eficacitatea Ivermectinei la eradicarea materialului genetic al SARS-CoV-2. Rezultatele studiilor făcute de cercetătorii de la Institutul Pasteur au fost inițial publicate în revista EMBO Molecular Medicine încă din iulie 2021.

Te-ar putea interesa și

Ultimele articole

Campanii

Vremea

București
ceață
4.5 ° C
5.1 °
4 °
93 %
0.5kmh
90 %
mar
7 °
mie
5 °
joi
8 °
vin
13 °
sâm
10 °

Opinii