Elevii și copiii de grădiniță din București și din 25 de județe revin la cursuri

Elevii și copiii de grădiniță din București și din 25 de județe revin la cursuri

Elevii și copiii de grădiniță din București și din 25 de județe încep luni, 26 februarie, modulul 4 de cursuri, după o săptămână de vacanță de schi, potrivit structurii anului școlar curent.

Elevii din alte 14 județe intră în vacanța mobilă, până luni, 4 martie, când revin la cursuri în modulul 4, elevii de clasa a XII-a începând săptămâna viitoare cu simularea Bacalaureatului 2024.

Până acum, elevii din județele Bistrița-Năsăud și Satu Mare au terminat vacanța de schi și s-au întors la școală luni, 19 februarie, în modulul al 4-lea de cursuri. Luni, 26 februarie, aceștia încep deja a doua săptămână din noul modul de școală, prevede planificarea oficială a perioadelor de vacanță mobilă aleasă de inspectoratele școlare, potrivit Edupedu.ro.

Calendarul simulării Bacalaureat 2024 arată că proba scrisă la Limba și literatura română va avea loc pe 4 martie, adică în prima zi de școală de după vacanța mobilă pentru elevii din aceste 14 județe.

Vacanța de schi este stabilită de fiecare inspectorat școlar în funcție de consultările cu părinții, elevii și partenerii instituționali și a fost instituită prima dată în anul școlar 2022-2023 la presiunea patronilor de resorturi de schi și instalații de transport pe cablu, conform surselor Edupedu.ro. Perioada în care este stabilită este în una din trei săptămâni din luna februarie.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
18.7 ° C
20.1 °
17.8 °
50 %
4.1kmh
0 %
mar
18 °
mie
24 °
joi
22 °
vin
27 °
sâm
25 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii