fbpx

Evaluarea Naţională 2022. Ministerul Educaţiei a publicat ierarhia absolvenţilor de clasa a VIII-a

Evaluarea Naţională 2022. Ministerul Educaţiei a publicat ierarhia absolvenţilor de clasa a VIII-a

Evaluarea Naţională 2022, sesiunea iunie-iulie, s-a finalizat. De luni, 4 iulie începe etapa completării opţiunilor de admitere computerizată la liceu.

Ministerul Educaţiei a publicat pe pagina de web ierarhia judeţeană a absolvenţilor de clasa a VIII-a rezultată în urma examenelor de Evaluare Naţională.

Aceasta poate fi accesată la adresa admitere.edu.ro. În funcţie de poziţia ocupată în această ierahie, elevii şi părinţii îşi pot orienta opţiunile de admitere la liceu şi evalua mai exact şansele de admitere la liceul dorit.

În prima etapă a admiterii în învăţământul liceal de stat din acest an, completarea opţiunilor în fişele de înscriere de către absolvenţii clasei a VIII-a şi de către părinţii acestora, asistaţi de diriginţii claselor a VIII-a, se va derula în perioada 4 – 11 iulie.

Repartizarea computerizată a candidaţilor din seria curentă, precum şi a celor din seriile anterioare care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2022 – 2023 va avea loc în data de 14 iulie.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ploaie ușoară
23.7 ° C
24.9 °
22 °
66 %
0.5kmh
0 %
Dum
32 °
lun
31 °
mar
35 °
mie
36 °
joi
28 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii