Eveniment festiv de Ziua Județului Ilfov

Eveniment festiv de Ziua Județului Ilfov

Consiliul Județean Ilfov organizează un eveniment festiv de Ziua Județului Ilfov, duminică, de la ora 17, în Piațeta Primăriei din Buftea, și a anunțat că vor veni artiști renumiți, precum Andra, Maria Cârneci și alte nume importante din muzica românească. 

CJ Ilfov a precizat că evenimentul va începe la ora 17.

„Vă dăm întâlnire în Buftea, unde sărbătorim împreună Ziua Județului Ilfov! Fotografiile cu voi, cei care veniți la eveniment, vor fi postate aici, pe grupul #ilfovsuntsieu. Cele mai frumoase instantanee cu voi le veți găsi în cursul zilei de luni, din 2 în 2 ore”, afirmă instituția într-un comunicat de presă.

Sfinții Împărați Constantin și Elena au o semnificație aparte pentru județul Ilfov.

„În Ilfov, Sfinții Împărați Constantin și Elena au o semnificație aparte – sunt considerați protectorii județului, și an de an, sărbătoarea marchează și Ziua Județului Ilfov.

Anul acesta, sărbătorim în avans, adică duminică, printr-un spectacol organizat de Consiliul Județean Ilfov, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ilfov, alături de Primăria orașului Buftea, Centrul Cultural Buftea și Buftea Smart”, se arată în același comunicat.

CJ Ilfov va aduce artiști cunoscuți din muzica ușoară și populară.

„Artiști de renume vor fi prezenți – veți avea ocazia să vă bucurați de interpretările unor cunoscuți artiști de muzică ușoară și populară, precum Andra, Maria Cârneci, Ilie Caraș, Mariana Ionescu Căpitănescu, Russu Rusalina, Nicolae Botgros și Lăutarii”, notează CJ Ilfov.

„V-am convins? Dacă da, celor care vor veni și vor posta imagini de acolo, le propunem să adauge haștagul #𝐢𝐥𝐟𝐨𝐯𝐬𝐮𝐧𝐭𝐬𝐢𝐞𝐮”, au mai declarat reprezentanții instituției.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
31.1 ° C
31.1 °
28.9 °
33 %
1.5kmh
0 %
lun
31 °
mar
33 °
mie
35 °
joi
38 °
vin
34 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii