Gabriela Firea: „Caz grav! Instituțiile statului ar trebui să se sesizeze! Absentul primar al sectorului 2 s-a trezit la viață”

Gabriela Firea: „Caz grav! Instituțiile statului ar trebui să se sesizeze! Absentul primar al sectorului 2 s-a trezit la viață”

„Caz grav! Instituțiile statului ar trebui să se sesizeze! Absentul primar al sectorului 2 s-a trezit la viață. Nu, nu printr-un proiect necesar cetățenilor din sector, ci pe fb, unde s-a gândit că își poate ascunde propria incompetență prin jigniri demne de maidan, nu de un lider într-o capitală europeană din anul 2023! Nu-i nimic, ne-am obișnuit cu stilul agresiv al primarilor din „noua generație”. Mult zgomot, multe lamentări, zero realizări”, transmite ministrul Familiei, Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.
„Nu aș fi răspuns afirmațiilor jignitoare. Însă dl primar face nonșalant acuzații mincinoase despre Pasajul Doamna Ghica, un proiect pe care dacă nu îl începeam în mandatul meu, cu eforturile colegilor mei, rămânea tot pe hârtie într-un sertar.
Da, stimate domn, (nu “duomn” cum îmi spuneți dumneavoastră, chiar în luna martie, în care pretindeți mincinos că respectați femeile – jignindu-mă pe mine, jigniți și alte femei, dar atât puteți dvs., atâta educație aveți!) Pasajul Doamna Ghica putea fi gata în câteva luni de la momentul alegerilor din septembrie 2020. Știe toată lumea care locuiește în zonă cum se lucra pe șantier la vremea respectivă. Era un furnicar de muncitori și utilaje, se lucra în fiecare zi de dimineața până seara. La fel de bine știu bucureștenii ce s-a întâmplat după ce ați ajuns dumneavoastră și colegul de la Capitală în funcții.
Realitatea, dincolo de cuvintele dumneavoastră, este că Pasajul Doamna Ghica nu este finalizat, la doi ani și jumătate de la alegeri! Și mai durează.
Dar de ce?
Să vorbim despre tablierul metalic. Da, același tablier pentru care s-a așteptat enorm pentru a veni din Italia. Căci desigur, în țară nu exista, nu?
Ați ales însă să faceți acuzații foarte grave, mincinoase și nefondate.
Fac un apel la autoritățile competente să le verifice! Așa cum sper să verifice și toate achizițiile făcute pentru acest pasaj după alegerile din septembrie 2020. E interesant cum nu s-a găsit un producător capabil să facă fier în România, ci tocmai în Italia.
Spuneți că nu s-a găsit fierul. E pueril, sincer. Credeți că am plecat acasă cu zeci de tone de fier, eu sau alți colegi?
Sau, mai degrabă, s-au făcut mari eforturi pentru a nu-l găsi, nu era nicio grabă.
Orice specialist vă putea spune că fierul era chiar foarte aproape, la marginea Bucureștiului, lucrat într-o fabrică românească de profil.
Sigur că producția s-a oprit după ce Compania Municipală Consolidări a fost băgată în faliment și nu a avut cine să-l mai plătească.
Vă pare cunoscută această situație? Dacă totuși nu, ar trebui să-l întrebați pe colegul dumneavoastră, Nicușor Dan.
Las mai jos, încă o dată, dovada că tablierul era în lucru în septembrie 2020, acum aproape doi ani și jumătate: un film din fabrica românească de profil din Chitila. Chitila, România”, conchide ministrul Familiei, Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
câțiva nori
16.5 ° C
19 °
15.5 °
46 %
3.1kmh
20 %
vin
15 °
sâm
13 °
Dum
14 °
lun
15 °
mar
6 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii