Gabriela Firea: „Le mulțumesc colegilor social-democrați pentru nominalizarea pe lista alianței PSD-PNL la alegerile europarlamentare”

Gabriela Firea: „Le mulțumesc colegilor social-democrați pentru nominalizarea pe lista alianței PSD-PNL la alegerile europarlamentare”

„Le mulțumesc colegilor social-democrați pentru nominalizarea pe lista alianței PSD-PNL la alegerile europarlamentare. Este un vot de încredere care vine după o perioadă în care am muncit mult pentru oameni, pentru echipa social-democrată, și mă onorează. Mă bucur că aportul meu, ca primar general, senator și membru al acestui partid nu a fost uitat”, transmite senatorul PSD Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook
„Candidatura pentru un post de eurodeputat este una foarte serioasă, iar Parlamentul European este cel mai important for legislativ al Uniunii Europene. Sunt sigură că voi reuși să muncesc pentru oameni și din această nouă poziție în care mă vor trimite, în primul rând, românii prin votul lor.

Merg în Parlamentul European cu gândul, bineînțeles, la bucureșteni și mă voi lupta să putem aduce fonduri europene pentru a dezvolta și mai mult Capitala României. Îmi va fi de ajutor toată munca pe care am depus-o în mandatul de primar general, când am atras în București 1 miliard de euro fonduri europene nerambursabile.
Cu siguranță mă voi concentra și pe problemele femeilor și voi milita pentru respectarea drepturilor acestora, pentru egalitatea de șanse între femei și bărbați, pentru prevenirea și combaterea violenței domestice, pentru copiii, tinerii și seniorii României.
Nu abandonez Bucureștiul. Rămân dedicată acestui oraș care mi-a devenit casă de peste 30 de ani! Am trăit și muncit în Capitală mai mult ca în orice alt oraș! Voi conduce mai departe Organizația PSD București cu la fel de multă pasiune și dăruire pentru oameni”, conchide Gabriela Firea.
May be an image of 1 person

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
24.6 ° C
26.1 °
23.8 °
37 %
5.7kmh
0 %
mar
25 °
mie
24 °
joi
25 °
vin
27 °
sâm
25 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii