Important: METROPOLA TV este în grila RCS-RDS pe poziția 123

Important: METROPOLA TV este în grila RCS-RDS pe poziția 123

METROPOLA TV este în grila RCS-RDS pe poziția 123. Pentru a putea avea canalul în lista de programe, este important ca aceasta să fie resetată. Astfel, canalul nostru este în acest moment preluat de cele mai importante rețele de distribuție.

De astăzi Metropola TV intră pe rețeaua RDS-RCS la poziția 123 din grila radiodifuzorului. De asemenea, postul nostru de televiziune este preluat și de alte mari rețele naționale de distribuție: Vodafone/UPC, Orange, INES, IPTv.

Apărut în toamna anului trecut, ca post regional, dedicat zonei metropolitane, televiziunea noastră și-a câștigat în scurt timp credibilitatea și obiectivitatea, printr-un program axat inițial pe problemele zonei metropolitane.

Mai apoi, o dată cu intrarea pe circuitul național, programul a devenit mai diversificat așa încât să satisfacă toate așteptările publicului. Reportaje, interviuri, povești de viață, divertisment de calitate și, nu în ultimul rând știri.

Jurnalele de știri și-au propus un echilibru în a informa corect, departe de stilul tabloid ce aduce audiență. Noi aducem informare. Și, pe cât posibil obiectivitate. Și, dacă vreți, obiectivitatea este o profesiune de credință pe care ne angajăm s-o respectam cu strictețe. Deci, fixați Metropola TV pe RDS-RCS, la poziția 123.

Vă mulțumim că urmăriți emisiunile Metropola TV, acum, în întreaga țară!
1

 

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
11.1 ° C
11.6 °
10 °
86 %
2.6kmh
0 %
sâm
22 °
Dum
25 °
lun
22 °
mar
22 °
mie
22 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii