În fiecare duminică: Jurnalul AVOCADO NEWS, proiect educațional realizat în parteneriat de Școala TV Dicție.ro și Metropola TV

În fiecare duminică: Jurnalul AVOCADO NEWS, proiect educațional realizat în parteneriat de Școala TV Dicție.ro și Metropola TV

Un proiect interesant realizat de Metropola TV in parteneriat cu Scoala de Televiziune, Dictie.ro: Jurnalul AVOCADO NEWS – proiect educațional. Realizat în parteneriat de Școala TV Dicție.ro și Metropola TV, se difuzează în fiecare duminică.

Duminică, de la ora 11:30, Metropola TV aduce în fața telespectatorilor ei un proiect educațional excepțional, realizat în colaborare cu Școala TV Dicție.ro. Jurnalul AVOCADO NEWS, căci așa se numește proiectul, prezintă actualitatea așa cum este ea percepută și filtrată chiar de cei mici.

Programul Avocado News conţine informaţii şi subiecte de interes, atât pentru cei mici cât şi pentru părinţi și bunici, dar și rubrici dedicate jocurilor video, cărților sau călătoriilor. Programul difuzat în fiecare duminică dimineața de Metropola TV va aduce în fața telespectatorilor cele mai proaspete știri din zona IT, informații despre știință, despre univers, despre jocuri video, dar și despre educație, artă și cultură. De asemenea, va exista o rubrică de gramatică, una în care vedetă va fi o carte, dar și o rubrică sport și rubrică meteo.

În plus, elevii Școlii de televiziune, Dicție.ro, cu vârste cuprinse între 5 și 16 ani, au ocazia să devină veritabili prezentatori de știri, prezentatori de meteo sau sport, dar și reporteri de teren.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ploaie ușoară
22.6 ° C
22.8 °
22 °
98 %
5.1kmh
20 %
Dum
24 °
lun
35 °
mar
35 °
mie
37 °
joi
22 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii