fbpx

La Mulți Ani, Metropola TV!

La Mulți Ani, Metropola TV!

Metropola TV a debutat la mijlocul lui august 2020, ca o televiziune regională, raza de acoperire fiind zona metropolitană a Bucurestiului. În curând și-a creat, prin calitatea programelor și prin echidistanța știrilor, un public interesat de noutățile din zona limitrofă Capitalei.

Pe parcursul celor șase luni cât a funcționat în regim de televiziune regională, la Metropola TV-au perindat personalități ale lumii artistice și culturale, a fost reflectată, prin reportaje, viața de zi cu zi din cele 22 de comune din zona metropolitană.

Începând din 7 ianuarie 2021, Metropola TV emite pe întregul teritoriul țării. Datorită calității programelor și a audiențelor, Consiliul Național al Audiovizualului i-a acordat, în unanimitate, licență națională. Din 25 mai 2022 s-a înregistrat un nou pas în evoluția Metropola TV: postul de televiziune deținut de Consiliul Local Voluntari emite HD în rețeaua Digi.

Cu o grilă de programe cu specific generalist, Metropola TV și-a propus încă de la început să ofere publicului telespectator o gamă variată de emisiuni, producții proprii, care să acopere o paletă largă de domenii de interes, cu știri sociale și utilitare, talk-show-uri de analiză și educație economică, politice, precum și pe teme de educație și sănătate. Emisiunile din grila Metropola TV oferă subiecte actuale și informații de interes, de la specialiștii care vin în studio în emisiunile LIVE, până la materialele realizate de reporterii departamentului de știri coordonat de jurnalistul Rafaelo Varga.

În weekend, la Metropola TV sunt difuzate emisiuni de travel, cooking, fashion, life style, home-deco, documentare, precum și filme artistice.

Cele mai importante momente petrecute în timpul emisiunilor difuzate de Metropola TV pot fi revăzute pe conturile de FacebookInstagram și Youtube.

Constituită dintr-un colectiv de profesioniști, Metropola TV a reușit într-un timp foarte scurt să demonstreze că atunci când ești determinat, lucrurile pot fi făcute cu simț de răspundere și cu dăruire.

Mulțumim telespectatorilor noștri! 

La mulți ani, Metropola TV! La mulți ani dumneavoastră, dragi telespectatori!
Metropola TV își continuă misiunea de a face bine, de a inspira și de a informa.
Metropola TV, împreună pentru familia ta!

http://www.facebook.com/metropolatv/videos/771508720933831/

********************************
Vizionează programele Metropola TV pe următoarele frecvențe:
RCS&RDS digital pe canalul 163/123
TELEKOM – canalul 804,
INES IPTV HD, NextGen SD, analog/digital pe canalul 12,
ORANGE TV – canal 38 & Orange TV GO, precum și în rețeaua Vodafone pe canalul
Urmărește ce se întâmplă 24 din 24 de ore la Metropola TV pe conturile de Facebook și Youtubeale televiziunii, dar și pe site-ul www.metropolatv.ro.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
17.9 ° C
20 °
15.1 °
50 %
2.1kmh
0 %
joi
18 °
vin
23 °
sâm
22 °
Dum
23 °
lun
19 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii