Litoralul pentru toți 2024. Cum decurge programul

Litoralul pentru toți 2024. Cum decurge programul

Litoralul Pentru Toți este un program destinat turiștilor care doresc să-și petreacă sejurul la mare în extrasezon, atunci când stațiunile și plajă sunt mai libere, dar totuși încălzite de soare, și presupune reduceri semnificative la tariful de cazare pentru sejururile de 6 nopți.

Programul Litoralul pentru Toți se desfășoară în perioada 3 mai – 20 iunie, iar în cadrul lui se înscriu an de an hoteluri de 2, 3 și 4 stele din toate stațiunile de pe litoralul românesc.

Programul Litoralul pentru toţi are loc între 3 mai și 14 iunie

Litoralul pentru toţi 2024 va avea două etape. Prima etapă a programului începe de vineri, 3 mai 2024, şi ar urma să ţină până pe 20 iunie. Apoi, din 1 septembrie până în 15 octombrie, urmează a doua etapă.

Prin intermediul programului Litoralul pentru toţi 2024, turiştii români se pot bucura de nopţi de cazare la preţuri accesibile în hoteluri de 2, 3 şi 4 stele de prin toate staţiunile de pe litoralul românesc. Este foarte important de ştiut că nopţile de cazare rezervate prin intermediul acestui program pot fi achitate inclusiv cu ajutorul voucherelor de vacanţă.

17 hoteluri, înscrise în program

Conform litoralulromanesc.ro, la ediţia din acest an a programului amintit s-au înscris hoteluri precum Hotel Modern, Hotel Central sau Hotel Voila, din Mamaia, Hotel Vis, Hotel Cupidon sau Hotel Minerva, din Eforie Nord, Hotel Q, din Neptun-Olimp, sau Hotel Dana, din Venus, ori Hotel Corsa, din Mangalia.

Programul a ajuns la ediția cu numărul 43, iar până în prezent s-au înscris 17 hoteluri din 6 stațiuni. Printre aceste stațiuni se numără Mamaia, Eforie Nord, Olimp, Venus, Saturn și Mangalia. Numărul de stele este de la 2 la 4, iar în funcție de acesta, dar și de stațiune și serviciile oferite de unitățile de cazare, variază și tarifele, conform Wowbiz.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
18.5 ° C
20.5 °
17.7 °
72 %
2.6kmh
0 %
joi
19 °
vin
26 °
sâm
24 °
Dum
24 °
lun
24 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii