Lucian Romașcanu: „Decizia de a reglementa TikTok aparține Europei”

Lucian Romașcanu: „Decizia de a reglementa TikTok aparține Europei”

Decizia de a reglementa TikTok aparține Europei, iar PSD va pleda pentru această măsură, a afirmat purtătorul de cuvânt al social-democraților, senatorul Lucian Romașcanu, miercuri, în cadrul unor declarații de presă.

Întrebat despre faptul că funcționarii din SUA și Comisia Europeană nu au voie să își instaleze TikTok pe telefonul de serviciu, purtătorul de cuvânt al PSD a spus: „Eu nu am TikTok exact din motivul invocat public de toată lumea, lipsa de siguranță, posibilitatea de a-ți transfera date în alte părți ș.a.m.d. Am constatat că domnul Biden și-a făcut cont pe TikTok (…), deci dacă își face domnul Biden eu vă spun că o să îmi fac și eu”.

Totodată, întrebat dacă PSD își va face cont de TikTok, el a adăugat, potrivit B1 TV: „Posibil că da. Eu personal o să îmi fac. Este un canal de comunicare cu un segment important (…). Noi ne dorim să aducem cât mai mulți tineri la vot, pentru că este vorba de țara lor și de viitorul lor, și după ce îi convingem să voteze, sigur, fiecare partid să îi convingă să voteze în funcție de programele respective”.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
13.5 ° C
14.4 °
12 °
73 %
4.1kmh
0 %
mie
25 °
joi
24 °
vin
27 °
sâm
24 °
Dum
23 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii