Marcel Ciolacu: „Noi ne-am plătit porţia de obligaţie, 50 de ani de comunism e suficient”

Marcel Ciolacu: „Noi ne-am plătit porţia de obligaţie, 50 de ani de comunism e suficient”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a făcut declarații în exclusivitate la un post de televiziune, atât despre cum se prezintă scena politică din România, cât și despre criza energiei.

După o dezbatere la Camera Deputaților, care a adoptat proiectul de aprobare a OUG 115/2022 (prin care deputații au aprobat majorarea indemnizațiilor pentru primari, viceprimari, președinți și vicepreședinți de consilii județene) politicienii au fost la un pas de a se lua la bătaie în timpul ședinței.
„Am văzut şi eu ştirile. E complicat să explici celor de acasă care se uită la noi, tehnica legislativă. Sunt de acord cu majorarea salariilor la primari, pentru că e o diferenţă între legea 153 şi grila demnitarilor. Au rămas încă în grila de 2017-2018 şi oricum nu vor fi aduşi la zi. Vor fi aduşi la anul 2021”, a spus, în exclusivitate la Antena 3, liderul PSD Marcel Ciolacu.

Întrebat „De unde vor fi găsiţi bani pentru majorarea indemnizaţiior aleşilor locali?”, liderul PSD a răspuns: „Vorbim de 3.100 de persoane, deci nu e un fenomen de masă, dar e un lucru corect”.

„Kelemen Hunor spunea că va lucra în birou la 20 de grade, Tanczos Barna la 15 grade. Dumneavoastră la ce temperatură veţi lucra?”, a mai fost întrerbat liderul PSD.

„Eu o să merg în vizită la ei şi o să văd cum stau. La domnul Tanczos Barna la 15 grade o să merg des”, a răspuns Marcel Ciolacu.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer acoperit de nori
2.8 ° C
3.9 °
1.6 °
85 %
1.5kmh
100 %
sâm
6 °
Dum
6 °
lun
5 °
mar
5 °
mie
9 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii