Marcel Ciolacu: PSD va conduce România şi după 2024

Marcel Ciolacu: PSD va conduce România şi după 2024

„Dacă vom avea maturitatea de a ne respecta ca parteneri – şi eu cred că nu există altă soluţie până în 2024, decât actuala coaliţie politică – vom avea o şansă şi după 2024. PSD va conduce România şi după 2024, indiferent dacă cu PNL sau fără PNL”, a declarat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a mai adăugat că partidul va obţine peste 40% la alegerile parlamentare, contrazicându-l astfel pe liderul PSD Bacău, Dragoş Benea, care spusese anterior că social-democraţii au ales intrarea la guvernare şi au pierdut şansa să mai obţină un astfel de scor. „Vorbea Dragoş că în 2024 am fi avut de ales să avem 40% la alegeri şi am ales totuşi să nu avem 40% şi să intrăm la guvernare şi să dăm această coerenţă actului de guvernare şi o eficienţă categoric aşteptată atât de către români cât şi de mediul de afaceri. Nu sunt aşa convins! Eu sunt ferm convins că, împreună, în echipă, vom depăşi 40% în 2024 chiar dacă ne-am implicat la guvernare”, a mai spus liderul PSD, potrivit Agerpres.

Marcel Ciolacu a participat, sâmbătă, la Bacău, la conferinţa de alegeri a filialei judeţene a PSD, eurodeputatul Dragoş Benea fiind ales pentru încă un mandat în fruntea acestei organizaţii.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ceață
4.2 ° C
5 °
2.8 °
92 %
2.6kmh
100 %
lun
5 °
mar
7 °
mie
10 °
joi
10 °
vin
11 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii