fbpx

Mizerie și bănci rupte în cele mai mari parcuri din București. Nicușor Dan consideră că sunt curate

Mizerie și bănci rupte în cele mai mari parcuri din București. Nicușor Dan consideră că sunt curate

Saci cu gunoi, bănci rupte și murdare, alei crăpate şi multă mizerie – așa arată două dintre cele mai mari parcuri din Capitală.

Mizeria e atât de mare la locurile de joacă, încât oamenii au început să spele singuri.

Și cu toate acestea, Primarul General al Capitalei, Nicuşor Dan, susține că parcurile municipale sunt curate.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹Reprezentanţii Eco Civica spun că este de fapt un război administrativ, iar banii sunt foarte puţini în comparaţie cu tarifele mari practicate chiar de companiile care administrează parcurile.

Și vă dau exemplu: pentru golirea unui coș de gunoi i se cere primăriei 4 lei pe zi.

Altă problemă majoră este faptul că în loc de o singură companie care se ocupa de aceste probleme, de tot ce înseamnă lacuri, parcuri și agrement în administrarea Primăriei Generale, adică ALPAB, acum avem 3 companii care fac același lucru, iar ALPAB a devenit un gest de dirijor de fonduri, fiindcă din informațiile noastre se pare că undeva la sfârșitul anului cele 2 companii vor fi desființate.

Primarul general fiind în matematici om foarte bun, vă dați seama că nu dă drumul la niciun ban spre a fi folosit inutil de către aceste companii.

Fac apel și la cetățeni, haideți să fim și noi un pic mai atenți, să nu mai distrugem, să nu mai aruncăm”, a declarat Dan Trifu, Eco Civica.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ploaie ușoară
23.7 ° C
24.9 °
22 °
66 %
0.5kmh
0 %
Dum
32 °
lun
31 °
mar
35 °
mie
36 °
joi
28 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii