Nu știi ce să faci în weekend? Mergi la „Deep Forest Fest”

Nume sonore ale muzicii electronice din România și din străinătate pot fi văzute și ascultate weekend-ul acesta, la cea de-a doua ediție a festivalului „Deep Forest Fest”. Acesta se defășoară în cartierul Goranu, la Fețeni, lângă Râmnicu Vâlcea, pe un platou de 15.000 de metri pătrați.

Evenimentul, care a început vineri, la ora 14:00, îi adună pe aceeași scenă pe INNA, Gorgon City,  Mat.Joe, Ralvero + Mc Yanto, Tube & Berger, Adrian Eftimie, Adrien, Afgo, Albwho, Albin Kaczka, Alexander Fabyann, Andre Rizo, Andrew Dum, Brad Brunner, Chris-Tee, Cătălin Sima, Christian Lepah, Dirty Nano, Dobrikan, Emotional Tourist, Manuel Riva, Moonsound, Narciss, Optick, Pascal Junior, Raresh Rush, Rosario Internullo, Sasha Lopez, Sllash & Doppe, The Gang, Two Fellas.

Accesul la festival este permis doar persoanelor care au fost vaccinate anti-COVID, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR , dar care să nu fie  mai vechi de 72 de ore,  sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid – nu mai vechi de 24 de ore.

Mai mult, la intrarea la festival există o unitate mobilă a Spitalului Județean Vâlcea, unde se pot efectua pe loc teste rapide.

Distracția va continua sâmbâtă și duminică, începând cu ora 16:00.

Te-ar putea interesa și

Ultimele articole

Campanii

Vremea

București
cer senin
18.6 ° C
19.9 °
15 °
55 %
3.1kmh
0 %
lun
24 °
mar
15 °
mie
15 °
joi
17 °
vin
22 °

Opinii