Orașul din România care devine unul dintre cele mai importante hub-uri de tehnologie și inovare ale Europei

Orașul din România care devine unul dintre cele mai importante hub-uri de tehnologie și inovare ale Europei

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan, spune că Iașiul devine unul dintre cele mai importante hub-uri de tehnologie și inovare ale Europei. 

Mesajul a fost transmis pe Facebook după vizita pe care ministrul Bogdan Ivan a făcut-o la Iași.

„Iașiul devine unul dintre cele mai importante hub-uri de tehnologie și inovare ale Europei! Vizita pe care am făcut-o împreună cu Premierul Marcel Ciolacu aici, la întâlnirea cu mediul universitar ieșean și cu antreprenorii din industria IT&C, mi-a demonstrat încă odată că investiția în oameni și în noile tehnologii definește liderii viitorului. Iar România, este una dintre națiunile care are toate șansele să devină lider al lumii de mâine”, a scris Bogdan Ivan, potrivit Mediafax.

„Hub-ul de tehnologie de la Palas Campus concurează cu cele mai moderne campusuri tech din lume! La Universitatea de Științe ale Vieții Iași am întâlnit tineri cercetători geniali, care sunt deciși să muncească, să inoveze și să modernizeze România. Le-am vorbit despre proiectele record de peste 1.1 miliarde de euro din cercetarea românească și de cele în valoare de 6 miliarde de euro care vor moderniza administrația din România prin digitalizare”, a precizat Bogdan Ivan.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
18.5 ° C
20.5 °
17.7 °
72 %
2.6kmh
0 %
joi
19 °
vin
26 °
sâm
24 °
Dum
24 °
lun
24 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii