Premierul Marcel Ciolacu: „Avem nevoie de o lege specială a Capitalei”

Premierul Marcel Ciolacu: „Avem nevoie de o lege specială a Capitalei”

Premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, s-a arătat de părere că este necesară „o lege specială a Capitalei” care să aducă o nouă abordare în ceea ce privește administrarea orașului.

Liderul PSD a susținut un discurs, miercuri, la prezentarea proiectelor de investiții realizate de primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, în mandatul 2020-2024.
„Administraţia nu are culoare politică, de aceea primarii performanţi sunt cei care fac diferenţa. Aţi avut o echipă întregită şi cu primarul general al Capitalei, doamna Gabriela Firea, care şi ea, la fel ca şi tine, Daniel (Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, n.r.), la fel ca şi tine, Robert (Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, n.r.), în primul mandat s-a ocupat să stingă incendiile. A început să creeze echipa performantă şi mai ales a început să fie liantul dintre sectoare. E evident că trebuie să mergem înainte. Este evident că avem nevoie de o lege specială a Capitalei”, a declarat Marcel Ciolacu.

„Este evident că trebuie o dată închise discuţiile cu privire la proprietate. Este evident că dependenţa primarilor de sector nu trebuie să fie atât de mare de primarul general, de jocurile politice. Este evident că trebuie o nouă abordare. Fiecare dintre noi, sunt ferm convins, ca şi mine la primul mandat de parlamentar, învăţăm, învăţăm din greşelile noastre. Important este să fim nişte oameni de bună credinţă, să fim nişte oameni care ne dorim să construim”, a continuat premierul, potrivit B1 TV.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer acoperit de nori
11.5 ° C
12.3 °
11 °
88 %
4.1kmh
100 %
sâm
22 °
Dum
25 °
lun
22 °
mar
22 °
mie
25 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii