Sondaj Avangarde: Gabriela Firea pe locul doi, la mică distanța de Nicușor Dan. Pe ce loc e Piedone

Sondaj Avangarde: Gabriela Firea pe locul doi, la mică distanța de Nicușor Dan. Pe ce loc e Piedone

Actualul primar al Capitalei Nicuşor Dan se află pe primul loc în intențiile de vot ale bucureştenilor pentru postul de primar general, cu 31% din opţiuni, urmat de Gabriela Firea cu 24% şi de Cristian Popescu Piedone – 20%, conform unui sondaj Avangarde, care indică şi că peste 55% dintre bucureşteni nu sunt mulţumiţi de modul în care arată lucrurile în oraş.

 

Datele au fost culese prin metoda door-to-door. Eroarea maximă de eşantionare, la un nivel de încredere de 95%, este de +/- 2,9%.

Nicuşor Dan ar primi 31% din voturi dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Primăria Capitalei.

Actualul primar al Capitalei se află pe primul loc în intenţiile de vot ale bucureştenilor pentru postul de primar general, cu 31% din opţiuni, urmat de Gabriela Firea cu 24% şi de Cristian Popescu Piedone – 20%, conform unui sondaj Avangarde.

PSD se clasează pe primul loc la Consiliul General al Municipiului București, cu 31%. Următoarele partide preferate de bucureșteni în această cursă electorală sunt: ADU cu 25%, PNL cu 20% și PUSL cu 10%.

Decizia de a-l retrage pe Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost „o decizie bună” pentru 58% dintre cei care au participat la acest sondaj.

Alegerile europarlamentare au un câștigător cert, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri. Alianța PSD-PNL ar fi votată cu 50% de bucureșteni, în timp ce ADU se clasează pe locul doi cu 26% și AUR cu un procent de 11%.

 

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
12.2 ° C
13.3 °
11 °
89 %
3.6kmh
0 %
Dum
22 °
lun
23 °
mar
23 °
mie
22 °
joi
21 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii