fbpx

Sondaj CURS: Ce cred bucureștenii despre orașul lor și conducerea lui

Bucureștenii nu sunt deloc mulțumiți de ceea ce se întâmplă în orașul lor și nici nu sunt optimiști cu privire la viitor.

Doar 19% din respondenți cred că orașul merge într-o direcție bună, în timp ce 73% susțin că direcția e greșită. Aceeași părere o au și despre direcția în care merge țara – 77% o direcție proastă și doar 17% consideră că direcția este cea corectă.

Chestionați cu privire la activitatea primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, 72% au o părerea proastă și foarte proastă, în timp ce doar 26% se declară mulțumiți.

Lucrurile par puțin altfel atunci când sunt întrebați despre activitatea primarilor de Sector – 40% consideră că au făcut și fac o treabă bună, în timp ce 48% au o opinie negativă.

La întrebarea deschisă cu răspunsuri multiple (2 variante) – Care sunt cele mai importante probleme ale locuitorilor din București, respondenții au indicat de departe Traficul infernal ca fiind principale problemă. Este urmată apoi la mare distanță de Problema încălzirii, a Poluării…. etc

Toată cercetarea AICI

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
25 ° C
25.1 °
22.3 °
32 %
4.6kmh
0 %
vin
25 °
sâm
28 °
Dum
26 °
lun
22 °
mar
21 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii