Tânăr în stop cardio respirator, după ce o mașină a explodat în Capitală

Un tânăr se află în stop cardio respirator, iar un altul este în stare de șoc, după ce autoturismul în care se aflau a explodat. S-a întâmplat în Sectorul 6 al Capitalei, iar motivul exploziei, spun pompierii, ar fi o butelie care se afla în mașină.

”Explozie produsă la o butelie aflată într-un autoturism care staționa pe strada Brasov. În interior se aflau doi tineri cu vârste aproximative de 26 și 27 de ani. În acest moment, unul dintre cei doi este în stare de inconștiență, în stop cardio respirator. Explozia nu a fost urmată de incendiu. Zona a fost balizată. La caz acționează și două autospeciale pentru descarcerare și echipaj CBRN. Ca urmare a exploziei, mașina are geamurile sparte și a suferit deformări. Celui de al doilea tânăr i se acordă primul ajutor”, au precizat oficialii ISU București.

La fața locului se află și poliția.

„Astăzi, prin apel 112, o persoană a sesizat că de la un auto staționat s-a auzit un zgomot foarte puternic, ca o explozie. La fața locului, o adresă din sectorul 6, s-au deplasat, de urgență, polițiști și echipaje de prim ajutor. Din primele date se conturează ipoteza că o butelie aflată în autoturism a făcut explozie. O persoană este în stare de șoc, iar o alta primește îngrijiri medicale”, precizează și Poliția Capitalei.

Te-ar putea interesa și

Ultimele articole

Campanii

Vremea

București
câțiva nori
15.8 ° C
17.1 °
15 °
59 %
0.9kmh
20 %
mar
16 °
mie
15 °
joi
17 °
vin
23 °
sâm
27 °

Opinii