Topul căutărilor pe Internet în România

Topul căutărilor pe Internet în România

Politicienii, destinaţiile de vacanţă şi reţetele au fost în topul căutărilor pe Internet în România, în 2023, arată datele agenției SEO TargetWeb, citate de Agerpres.

În ceea ce priveşte cazările în destinaţiile de vacanță, Eforie Nord a fost în top, cu o medie de 49.500 de căutări pe lună. Oraşul Braşov a fost următoarea destinaţie din clasament.

Cât despre rețete, ciorba de perișoare a fost pe primul loc, cu o medie lunară a căutărilor de 60.500 de ori. Topul celor mai căutate „branduri” arată astfel: Google, Facebook, YouTube, Yahoo, Google Translate, Chat GPT, OLX, Whatsapp, Dedeman şi eMag.

Tot în 2023, cele mai căutate melodii au fost: Rareş & Bogdan DLP – „La tine şi la bani”; Vescan & Eva Timush – „Colegi de apartament”; Alina Eremia & Mario Fresh – „Ai fost”; Jador- „Skinny”; Connect-R & RalukaOfficial – „Lasă-mă să te…”; Andia – „La nevedere”; Andra & Andrei Bănuţă – „Nu m-am gândit la despărţire”; Leo de la Roşiori – „Am tras draperiile”; Smiley – „Aia e”; Puya & IraidaOfficial – „Opriţi planeta”.

Iar filmele de care românii s-au interesat cel mai mult pe internet au fost: Romina, VTM; Barbie; Furios şi Iute X; Elemental; Taximetrişti; Haita de acţiune; Oppenheimer; Motanul încălţat; Ramon; Nuntă pe bani.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
20.6 ° C
21.2 °
20.5 °
39 %
4.1kmh
0 %
sâm
21 °
Dum
16 °
lun
15 °
mar
13 °
mie
13 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii