Vă invităm în comunitatea #BifeSim2024 19 – 22 septembrie, ROMEXPO

Vă invităm în comunitatea #BifeSim2024 19 – 22 septembrie, ROMEXPO

Suntem încântați să vă invităm ca expozanți la #BifeSim2024 – un eveniment special de networking dedicat celebrării performanței din industria mobilei.

 

Anul acesta, ne propunem, alături de partenerul nostru de încredere Asociația Producătorilor de Mobilă din România, să oferim un cadru propice pentru schimbul de idei și experiențe între profesioniști.

Prin prezentarea gamei diversificate de produse, într-un spatiu dedicat mediului de business, expozanții BIFE-SIM contribuie la consolidarea și dezvoltarea continuă a reputației industriei românești de mobilă.

BIFE-SIM este singurul eveniment care reunește, la București, producători de mobilă și furnizori de echipamente, accesorii și obiecte de decor, arhitecți și designeri, retaileri sau reprezentanți ai HoReCa, ori cumpărtori finali. Aceștia vin la ROMEXPO pentru a împărtăși viziuni și pentru a discuta tendințele și provocările actuale din domeniu.

Mai mult decât atât, BIFE-SIM oferã o imagine de ansamblu a celor mai recente tendințe, inovații și tehnologii din sectorul mobilei, aträgând atât participanți interni, cât si internaționali.

Vă invităm în comunitatea #BifeSim2024, unde aveți ocazia să vă conectați cu colegii din industrie, să descoperiți proiecte inovatoare și să vă inspirați reciproc în căutarea excelenței din acest sector.

Nu ezitați să ne contactați pentru informații suplimentare despre noul concept al evenimentului: romexpo@romexpo.ro sau apmr@industriamobilei.ro.

BIFE-SIM este organizat de ROMEXPO, în parteneriat strategic cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România și cu Camera de Comerț și Industrie a României. Evenimentul se desfășoară în pavilionul B2 al Centrului Expozițional.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
35.9 ° C
36.1 °
35 °
28 %
2.7kmh
0 %
mie
36 °
joi
39 °
vin
33 °
sâm
35 °
Dum
36 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii