(VIDEO) Bărbatul care a atacat un șofer cu crosa de golf, reținut. Femeia cu maceta, de negăsit

Agresorul care a atacat un şofer cu crosa de golf, în trafic, pe un bulevard din Capitală, a fost reţinut la două zile după comiterea faptei. Individul va fi dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. El este acuzat de lovire şi alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Poliţiştii o caută acum pe tânăra care îl însoţea.

Femeia este cea care a spart cu piciorul farul mașinii și la un moment dat a scos maceta de jumătate de metru şi s-a îndreptat spre şoferul pe care l-au agresat. Victima a fost identificată. Este vorba de un bărbat de 35 de ani, care a fost audiat și a depus o plângere penală.

Cosmin Andreica, președintele Sindicatului Europol:

„Partea vătămată a decis să depună plângere la două zile după incident și atunci verificările au fost efectuate din oficiu de către colegii mei care au văzut acele imagini. Într-adevăr, femeia care l-a însoțit pe agresorul deja reținut nu a fost găsită, dar probabil că în următoarele zile vom vedea și în cazul acelei femei o reținere, fiindcă așa este normal.

Când vedem astfel de incidente, de o violență excesivă în trafic, ele trebuie aspru pedepsite, în așa fel încât să nu se înțeleagă că în societate asemenea comportamente sunt tolerate de justiție.

Cei trei nu se cunoșteau, a fost vorba despre o șicanare în trafic, agresorul a fost nemulțumit de faptul că nu a fost lăsat să intre pe banda de mers a părții vătămate și de acolo a pornit totul, de la o chestiune banală”.

 

Te-ar putea interesa și

Ultimele articole

Campanii

Vremea

București
cer fragmentat
13 ° C
13 °
12.1 °
76 %
2.6kmh
75 %
mar
16 °
mie
14 °
joi
17 °
vin
24 °
sâm
27 °

Opinii