(VIDEO) București. Petrecere cu furci și topoare în mijlocul străzii

Petrecere inedită cu furci și topoare în Sectorul 3 din București. Zeci de bărbați înarmați au ieșit în stradă pentru a ține o petrecere în aer liber, într-un mod mai special. Autoritățile au aplicat sancțiuni pentru tulburarea liniștii publice, însă se tem că aceste amenzi nu sunt suficiente pentru portul de arme albe.

Cu manelele la maxim, cu furcile și topoarele în aer, așa au găsit oamenii legii un grup de bărbați pe străzile Sectorului 3 din București. Autoritățile care se aflau în patrulă s-au sesizat din oficiu și au reușit să spargă petrecerea.

Polițiștii au identificat două persoane drept inițiatori ai evenimentului. Cei doi protagoniști au fost amendați pentru tulburarea liniștii publice. Oamenii legii sunt de părere că legea care are în vedere portul de arme albe este prea blândă.

„În momentul în care s-au prezentat pentru prima dată polițiștii au aplicat două sancțiuni contravenționale, iar după plecarea echipajelor, cel mai probabil, bărbații de acolo au continuat petrecerea și am văzut acele scene, acele mesaje provocatoare la adresa dușmanilor, așa cum au declarat cei de acolo”, a declarat Cosmin Andreica, liderul Europol.

Conform legii, pot fi trase la răspundere doar persoanele care au asupra lor arme albe în adunări publice, evenimente sportive, locuri de agrement sau în mijloace de transport în comun. De asemenea, pedeapsa maximă pentru astfel de fapte s-a redus de la doi ani la un an de închisoare.

Te-ar putea interesa și

Ultimele articole

Campanii

Vremea

București
cer senin
21.8 ° C
22.7 °
21 °
40 %
0.5kmh
0 %
Dum
22 °
lun
25 °
mar
16 °
mie
14 °
joi
17 °

Opinii