(VIDEO) Incident violent în trafic. Un șofer a fost luat la bătaie în Capitală

Scene de groază au fost surprinse seara trecută de reporterii Metropola TV, în Capitală. Din imagini se vede cum un șofer se dă jos din mașină în mijlocul străzii, blochează un alt autoturism și începe să lovească violent cu o crosă de golf cea de-a doua mașină. Mai exact, sparge geamul din dreptul șoferului și doar puțin lipsește să îl lovească și pe acesta. Totodată, pasagera din prima mașină se dă și ea jos și începe să dea cu piciorul în autoturismul blocat. În urma imaginilor, polițiștii s-au autosesizat.

Polițiștii spun că, în acest caz, îl așteaptă pe cel păgubit să depună plângere, chiar dacă au deschis și ei s-au sesizat din oficiu.

„Ieri seară, la data de 20 iunie a.c., Secția 7 Poliție s-a sesizat din oficiu cu pivire la săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe.

În fapt, în jurul orei 21:00, conform unor imagini, un conducător auto a lovit cu un obiect contondent o altă mașină aflată în trafic. Persoana care îl însoțea a lovit și aceasta același autoturism cu piciorul.

În urma verificărilor efectuate de către colegii mei, a fost identificată persoana vătămată: un bărbat de 35 de ani. Acesta și-a rezervat dreptul de a depune plângere în termenul legal.

Cercetările sunt continuate din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe”, a declarat Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei, la Metropola TV.

Ioan Cănărău, vicepreședinte al Sindicatului Europol a precizat că astfel de conflicte care au loc în trafic au legătură și cu lipsa de educație.

„Din păcate, vedem prea multe astfel de incidente în trafic. Părerea mea e că ține și de educație, ține și de faptul că mulți dintre cetățeni știu că nu pățesc mare lucru, pentru că legile sunt permisive și își permit, la rândul lor, să își facă singuri dreptate. Șoferii sunt prea nervoși, își fac singuri dreptate. Pentru o simplă șicanare în trafic ajungem să ne batem cu bâtele de baseball”, a declarat Ioan Cănărău.

 

 

 

 

Te-ar putea interesa și

Ultimele articole

Campanii

Vremea

București
câțiva nori
15.8 ° C
17.1 °
15 °
59 %
0.9kmh
20 %
mar
16 °
mie
15 °
joi
17 °
vin
23 °
sâm
27 °

Opinii