(VIDEO) Măsuri pentru scăderea numărului de animale abandonate: 10 camere de supraveghere montate în Domnești

10 camere performante de supraveghere au fost instalate în localitatea Domnești din județul llfov. Acestea sunt primele măsuri din cadrul unui proiect ce are drept scop scăderea numărului de animale abandonate. Camerele vor fi dotate cu panouri voltaice pentru a se încărca.

Ștefan Rădulescu, vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, a vorbit despre acest subiect în cadrul emisiunii „Între prieteni”, prezentată de Dana Istrate:

„La nivelul Consiliului Județean Ilfov, în momentul de față, se află în desfășurare un proiect în faza de pilot, prin montarea unor sisteme de supraveghere în localitatea Domnești, împreună cu autoritatea publică locală Domnești, care ne va pune la dispoziție personal pentru supravegherea sistemului video. Trebuie spus că sistemul video este de înaltă calitate, în sensul în care vom avea recunoasterea numerelor de înmatriculare pentru a putea identifica astfel pe cei care fac acest abuz și lasă pe domeniul public sau în proximitatea Bucureștiului animale, astfel încat să creeze disconfort și neplăceri cetățenilor din zonă”.

Mai mult, acesta spune că se intenționează crearea unei platforme de adopții pentru animalele abandonate.

„Nu este suficient să sterilizăm animalele, ele au nevoie de o familie”, mai spune vicepreședintele CJ Ilfov.

Declarațiile integrale ale lui Ștefan Rădulescu pot fi urmărite în clipul video de mai jos:

 

 

 

Te-ar putea interesa și

Ultimele articole

Campanii

Vremea

București
cer fragmentat
13 ° C
13 °
12.1 °
76 %
2.6kmh
75 %
mar
16 °
mie
14 °
joi
17 °
vin
24 °
sâm
27 °

Opinii