(VIDEO) Noi relaxări, de azi. Se deschid cluburile pentru cei vaccinați

O nouă etapă de relaxare a restricțiilor intră în vigoare de astăzi, cu facilităţi pentru persoanele vaccinate. Incidența cazurilor de coronavirus a scăzut considerabil, așa va crește numărul persoanelor care pot participa la diferite evenimente în aer liber, precum şi la nunţi, botezuri sau competiţii sportive.

Valentina Vasile, reporter Metropola TV:

”Începând de astăzi, restaurantele și cafenelele vor funcționa la capacitate maximă. O altă veste care îi încântă atât pe clienți, cât și pe patroni, este prelungirea programului pentru restaurante, cluburi și baruri. Acestea vor funcția până la ora 02:00.

În cazul cluburilor și barurilor, se păstrează restricția potrivit căreia aici vor avea acces doar persoanele vaccinate.

De asemenea, hotelurile și pensiunile vor putea caza persoane la limita maximă. Și sălile de sport vor fi deschise la capacitate maximă.

Începând de astăzi, se pot organiza și evenimente în aer liber, la care pot participa peste 2.500 de spectatori, cu condiția ca pentru fiecare persoană se asigure o suprafață de un metru pătrat. Totodată, este obligatoriu ca toate persoanele să fie vaccinate și să poarte mască.

De la 1 iulie, în cazul evenimentelor private, precum nunți și botezuri, pot participa 150 de persoane în exterior sau 100 în interior. În interior pot participa și maximum 300 de persoane, dacă acestea sunt testate, vaccinate sau au trecut prin boală”.

 

 

 

Te-ar putea interesa și

Ultimele articole

Campanii

Vremea

București
câțiva nori
15.8 ° C
17.1 °
15 °
59 %
0.9kmh
20 %
mar
16 °
mie
15 °
joi
17 °
vin
23 °
sâm
27 °

Opinii