(VIDEO) Orașul Bragadiru, sub asediul apelor. Locuințele unui bloc nou construit au fost inundate complet

Ploile au creat probleme și în capitală, dar și în județul Ilfov! Inundațiile au lăsat dezastru în urmă în orașul Bragadiru! Parterul unui bloc, finalizat in anul 2019, a fost complet distrus de apa care a ajuns în mai multe apartamente. Proprietarii au încercat să salveze ce au putut. 

„Venea apa și din afară, și dinăuntru în casă. A refulat pe WC, pe cadă. Noi am stat în permanență cu două pompe în funcțiune ca să dăm apa afară pe geam, peste gard, ca să putem ține un nivel constant în casă. Nivelul fost de 30-35 de centimetri. Nu am reușit să îl coborâm mai mult de atât. A fost foarte aproape de prize. A fost foarte aproape să inunde panourile de electricitate, iar la mine în casă, la ora actuală, baia nu este funcțională. Eu nu am alte șanse decât să mă duc la hotel”, a declarat una dintre proprietarele unei locuințe care a fost inundată.

Aceasta mai susține că, din cauza inundației, a trebuit să își arunce toată mobila cumpărată în urmă cu doar câteva luni, iar electrocasnicele nu mai pot fi utilizate.

„Am vorbit cu dezvoltatorul și mi-a promis că va găsi o soluție: fie îmi dă banii înapoi pe casă, fie mă relochează la un etaj superior. Rămâne de văzut, că noi suntem la a treia inundație. Când se întâmplă, dezvoltatorul își bagă capul în nisip, ca la strut”, mai spune femeia.

O altă femeie din același complex de locuințe povestește că apa a ajuns până la pătuțul în care îi dormea copilul.

„A fost groaznic! Precipitațiile au fost în cantități foarte mari și ne-am trezit că refulează cada, toaleta, iar apa vine și de pe hol. Asta nu e prima inundație: s-a întâmplat și vinerea trecută, și vinerea asta. Locuiesc aici de un an și jumătate. La fiecare ploaie mai serioasă încep să refuleze cada și toaleta. Am pompă în casă, sunt disperată, nu știu ce să fac. Nu e uman să crești un copil în aceste condiții! Am fost îngrozită, am plecat la prieteni în miez de noapte”, a declarat, pentru Metropola TV, locatara imobilului inundat.

Aceasta mai spune că speră ca va fi mutată într-o altă locuință sau că va primi despăgubiri pentru locuința distrusă.

 

 

Te-ar putea interesa și

Ultimele articole

Campanii

Vremea

București
cer senin
18.8 ° C
19.4 °
16.1 °
48 %
0.5kmh
0 %
Dum
19 °
lun
26 °
mar
16 °
mie
15 °
joi
16 °

Opinii