(VIDEO) Premiera verii la Opera Comică pentru Copii: spectacolul „School of rock”

Celebrul musical „School of Rock” este realizat anul acesta în premieră națională la Opera Comică pentru Copii.  „School of Rock” este o transpunere în teatru a peliculei cu același nume din anul 2003.

Veți putea urmări muzică live, cu band și cor, plus soliști talentați de la OCC sau colaboratori aleși în urma unui casting cu peste 200 de participanți. Veți întâlni copii talentați, fermecători, vulnerabili și visători care vor topi inimile spectatorilor. Pe lângă melodiile originale din filmul „School of Rock”, compozitorul a adăugat alte 14 piese noi, toate cu puternice influențe rock. Printre cei care se pare că au inspirat muzica se numără trupe ca Led Zeppelin, The Rolling Stones, Aerosmith…

Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru Copii, a vorbit în cadrul emisiunii „FRĂTZI WELL”, de la Metropola TV, despre premiera verii:

„Trebuie știut că fiecare din acești copii, care într-adevăr stăpânesc aceste instrumente – este vorba de chitară bass, chitară solo, este vorba de tobe, este vorba de clape – toți acești copii chiar mânuiesc aceste instrumente. Spectacolul acesta se cântă în direct. Totul este live”.

Te-ar putea interesa și

Ultimele articole

Campanii

Vremea

București
cer senin
23.7 ° C
24.5 °
21.1 °
54 %
0.5kmh
0 %
vin
24 °
sâm
29 °
Dum
30 °
lun
31 °
mar
34 °

Opinii