fbpx

(VIDEO) Turismul în spațiu, noile vacanțe ale viitorului

(VIDEO) Turismul în spațiu, noile vacanțe ale viitorului

Imagini extraordinare din spațiu, de la prima misiune comercială de zbor spațial. Miliardarul Richard Branson, proprietarul companiei Virgin, a călătorit în spațiu la bordul vehiculului ce a fost dezvoltat timp de 17 ani. Acesta s-a întors în siguranță pe pământ după o oră de zbor. În acest timp, naveta a ajuns la altitudinea de 85 de km. Omul de afaceri a fost însoțit de doi piloți și trei angajați ai companiei, care au colaborat la dezvoltarea aparatului de zbor. Zborul a fost un succes.

„Către toți copii de acolo de jos, am fost odată un copil cu un vis care se uita la stele. Acum, sunt un adult într-o navă spațială, cu mulți alți adulți minunați ce privesc în jos la frumosul, frumosul pământ. Pentru noua generație de visători, dacă noi putem face asta, doar imaginați-vă ce puteți voi să faceți”, a precizat Richard Branson, într-un filmuleț prezentat pe pagina sa de Facebook.

Pe această temă au vorbit în Jurnalul orei 12:00 Cristian Român, senior editor la revista Știință și Tehnică și pilotul Cezar Osiceanu:

 

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
26.6 ° C
27.8 °
25.5 °
49 %
1.5kmh
0 %
mie
27 °
joi
28 °
vin
33 °
sâm
32 °
Dum
32 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii