(VIDEO) Vreme extremă în România. Ploile și grindina au făcut prăpăd

Vreme extremă în România. Natura s-a dezlănțuit fără milă în vestul țării. Ploile torențiale au făcut prăpăd, iar mai multe localități au fost măturate de viitură. Grindina de mari dimensiuni care a căzut a distrus mai multe mașini. Nu sunt singurele pagube produse de fenomenele meteo extreme.

A fost cod roșu de de ploi torențiale, vijelii și grindină în mai multe localități din vestul țării. O comună din județul Alba a fost măturată de o viitură puternică. Puhoiul de apă a blocat drumurile de acces, a inundat locuințe și a luat mai multe mașini. Pentru a scăpa de furia apelor oamenii s-au refugiat la etaj sau în podurile caselor.

Grindina de mari dimensiuni care a căzut a făcut prăpăd la Sighetu Marmaţiei. Au fost sparte parbrizele mai multor autoturisme. În tot acest timp, în Timișoara, cerul a fost luminat de fulgere, iar un trăsnet a lovit acoperișul unui bloc din oraș, care s-a aprins. Avertizări au venit și de la Departamentul pentru situații de urgență, care a emis un cod roșu de inundații pentru mai multe râuri din vestul țării.

Te-ar putea interesa și

Ultimele articole

Campanii

Vremea

București
cer senin
18.8 ° C
19.4 °
16.1 °
48 %
0.5kmh
0 %
Dum
19 °
lun
26 °
mar
16 °
mie
15 °
joi
16 °

Opinii