STB și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov au pus în mișcare „Tramvaiul Poveștilor de Iarnă”

STB și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov au pus în mișcare „Tramvaiul Poveștilor de Iarnă”

Societatea de Transport București (STB) și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov au pus în mișcare „Tramvaiul Poveștilor de Iarnă”, un proiect menit să aducă bucurie în inimile copiilor proveniți din căsuțe de tip familial.

Decorat festiv cu ghirlande și beculețe colorate, tramvaiul a străbătut orașul în acest weekend, oferind copiilor nu doar o călătorie, ci și o întreagă experiență plină de magie și surprize. Cadourile oferite de Moș Crăciun au fost alese cu atenție pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor acestor copii. Imaginile din timpul evenimentului au surprins  zâmbetele de pe fețele micilor călători.

Această inițiativă reflectă angajamentul autorităților de a îmbunătăți calitatea vieții copiilor defavorizați.

„Tramvaiul Poveștilor de Iarnă este un eveniment foarte important pentru noi, prin care ne dorim să transmitem un mesaj de speranță și iubire comunității noastre, în prag de Sărbători. Crăciunul trebuie să fie plin de bucurie pentru toți copiii și suntem convinși că fiecare gest de generozitate, poate aduce o schimbare în viețile lor.”, a declarat Daniel Istrate, Directorul General al STB S.A.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
câțiva nori
20 ° C
21.2 °
18.9 °
56 %
8.8kmh
20 %
mie
21 °
joi
15 °
vin
21 °
sâm
22 °
Dum
22 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii