A fost depistat poștașul care a fugit cu banii de pensii

A fost depistat poștașul care a fugit cu banii de pensii

Polițiștii orașului Chitila împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov l-au depistat în localitatea Ploiești pe bărbatul, în vârstă de 20 de ani, care a furat la 1 noiembrie a.c., din autoturismul Poștei Române,un sac cu 278.000 lei.

Poștașul infractor se află în custodia polițiștilor din Chitila, fiind condus la sediul acestei subunități de poliție, pentru cercetări.

În timp ce echipajul Poștei Române mergea spre oficiul poștal din Chiajna, tânărul de 30 de ani l-a rugat pe colegul său să oprească la un magazin pentru a-și cumpăra o sticlă cu apă, acuzând stări de rău. Odată coborât din mașină bărbatul s-a făcut nevăzut. După 10 minute în care șoferul l-a așteptat să revină, acesta a plecat în căutarea lui însă fără rezultat. Suspectul dispăruse cu cei 278.000 de lei iar polițiștii iau în calcul varianta în care acesta ar fi avut un complice. Bărbatul a fost dat în urmărire însă nu a fost de găsit.

Suspectul se angajase de doar o săptămână la Poșta Română, probabil cu acest plan în cap încă de la început. „Părerea noastră că este o acțiune premeditată. El practic asta face, e mânuitor de valori, are acces la toate valorile care sunt în mașină, şoferul e doar şofer și oferă suport pe zona de transport“, a spus Claudia Bibire, purtător de cuvânt al Poștei Române.

Reprezentanții Poștei Române i-au asigurat pe pensionari că suma a fost completată iar distribuirea banilor nu va fi afectată de acest neplăcut incident, conform adevărul.ro.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
burniță de intensitate joasă
3.8 ° C
4.4 °
2.8 °
94 %
3.6kmh
100 %
lun
5 °
mar
8 °
mie
9 °
joi
10 °
vin
11 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii