Adrian Câciu: „Bucureștenii nu îl vor mai vota pe Nicușor Dan”

Adrian Câciu: „Bucureștenii nu îl vor mai vota pe Nicușor Dan”

La finalul săptămânii în curs sau săptămâna viitoare vom avea numele candidaților PSD-PNL la fiecare sector și la Primăria Capitalei, a declarat social-democratul Adrian Câciu, ministru al fondurilor europene.

„Știut că este foarte așteptat care este candidatul la Primăria Capitalei, care este candidatul la sectoare, pe fiecare sector. Pe de altă parte, observăm și că cei care susțin actualul primar în funcție își fac iluzii. Eu vă spun că n-au de ce să își facă iluzii. Bucureștenii nu îl vor mai vota pe Nicușor Dan. Dacă ar fi sinceri, le fac o provocare. Cum au câștigat alegerile din 2020? Dacă n-aveau Primăria Sector 3, care nu a votat cu candidatul PSD, nu avea nicio șansă Nicușor Dan. În acest moment, când discutăm, candidatul de la Primăria Sector 3 va merge în această alianță PSD-PNL și atunci cred că domnul Nicușor Dan n-are absolut nicio șansă”, a declarat Adrian Câciu vineri, pe B1 TV.

„Eu vă spun foarte degajat, pentru că nu votez în București, votez la Craiova, dar totuși cu siguranță la finalul săptămânii sau săptămâna viitoare vom avea numele la fiecare sector și pe Primăria Capitalei. În primul rând, ar fi o lipsă de respect față de bucureșteni să ai un candidat stabilit din căciulă la o masă verde, fără să ai o măsurătoare dacă bucureștenii cunosc candidatul, îl apreciază, pentru că îl vei lansa într-o luptă și trebuie să te duci cu un câștigător în luptă”, a adăugat social-democratul.

„Sunt, într-adevăr, și votanți diferiți între cele două partide. Trebuie găsită cea mai bună soluție pentru bucureșteni. Încă o dată, înțeleg alintul celor care încă îl susțin pe Nicușor Dan, este ultima lor șansă de a se exprima pe scena politică. Am văzut că s-a făcut o alianță USR, PMP, parcă mai e un partid, ah, Forța Dreptei, e atât de mic încât mereu de uit această denumire, domnul fost prim-ministru Ludovic Orban care îl conduce, dar nu va câștiga această alianță”, a mai spus Adrian Câciu.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
14.9 ° C
16 °
12.2 °
66 %
3.6kmh
0 %
mie
24 °
joi
22 °
vin
27 °
sâm
25 °
Dum
19 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii