Alexandru Petrescu, vicepreședinte PSD Sector 1: „Clotilde Armand, un primar fără realizări până acum în sectorul 1”

Alexandru Petrescu, vicepreședinte PSD Sector 1, scrie pe pagina de Facebook a Partidului Social-Democrat despre faptul că edilul sectorului 1 București – Clotilde Armand, amenință cu pedepsirea funcționarii ineficienți din Primăria Sectorului 1.

„Clotilde Armand, un primar fără realizări până acum în sectorul 1, continuă să recurgă la aceleași tertipuri populiste: amenință cu pedepsirea funcționarilor ineficienți din Primăria Sectorului 1. Un demers de PR care prinde la o parte a publicului, dar care este invalid cât timp nu se schimbă sistemul administrației publice per total. După un mandat de consilier local, actualul Primar al Sectorului 1 a descoperit evidența, anume că unele angajări se fac politic. Cu o floare nu se face primăvară.

Sancționarea unor funcționari în baza presupusei apartenenței politice dacă nu sunt din gașca USR nu schimbă situația de fapt, constituind o abordare reactivă, nu proactivă. În lipsa activității cu valoare adăugată pentru cetățenii sectorului 1, Clotilde Armand se ocupă cu o veritabilă vânătoare de vrăjitoare, în speranța că va suplini capitalul ei politic în prăbușire după dezastrul administrativ pe care l-a adus. Așa cum ne-a obișnuit, primarul de sector preferă scandalul public, ultra-mediatizat, gălăgia și acuzațiile aruncate în toate părțile, în loc să se dedice rezolvării problemelor reale, palpabile, sistemice și urgente ale locuitorilor din sectorul 1”, notează Alexandru Petrescu. 

Te-ar putea interesa și

Ultimele articole

Campanii

Vremea

București
cer fragmentat
1.3 ° C
2.2 °
1 °
71 %
0.5kmh
75 %
mie
9 °
joi
10 °
vin
11 °
sâm
5 °
Dum
5 °

Opinii