Bucureștenii lăsați fără apă caldă și căldură o zi întreagă din cauza unei avarii

Bucureștenii lăsați fără apă caldă și căldură o zi întreagă din cauza unei avarii

Mii de bucureșteni s-au trezit că au doar apă rece la robinete, iar caloriferele sunt bocnă. O avarie de amploare i-a lăsat fără apă și căldură fix când meteorologii anunțau codul galben de vreme rea. Au fost afectați locuitorii din Sectoarele 2 și 3 ale Capitalei. În ciuda promisiunilor, avaria nu a fost reparată la timp. Iar oamenii au fost nevoiți să îndure frigul.

Mii de blocuri din Sectoarele 2 și 3 au rămas fără apă caldă și căldură sâmbătă.
Adrian Gîtlan, directorul adjunct la Termoenergetica a motivat problema prin faptul că „sunt 449 de blocuri…care nu au apă caldă și căldură. Pe langa acestea, in zonele de dupa avarie, mai sunt câteva dute de blocuri care sunt cu funcționare sub parametrii. O avarie la rețea a dus la întreruperea furnizării agentului termic.”

De asemenea a explicat că „sunt două avarii, una este mai mare…cat o minge de handabal. Avaria etse identificată, este izolată, echipele noastre intervin pentru remedierea ei…si speram ca, pana la orele 24, sa punem in functiune zona.” 

Remedierea ar fi trebuit să aibă loc până la miezul nopții, însă planurile de acasă nu s-au potrivit cu cele din…subteran. Furnizorul a anunțat că reparațiile mai durează…până luni dimineața. Directorul Termoenergetica amenționat că ele mai recente lucrări de modernizare la magistrala avariată au avut loc în urmă cu 20 de ani.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
34.5 ° C
36 °
32.8 °
32 %
3.1kmh
0 %
lun
34 °
mar
33 °
mie
35 °
joi
38 °
vin
34 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii