Centru de vaccinare anti-COVID, la Circul Metropolitan din Capitală

Centru de vaccinare anti-COVID, la Circul Metropolitan din Capitală

A fost deschis centrul de vaccinare anti-COVID de la Circul Metropolitan din Capitală. Centrul funcţionează zilnic între orele 08.00 – 20.00.

Pe 29 ianuarie, consilierii municipali au adoptat un proiect în baza căruia o parte din Circul Metropolitan Bucureşti va fi pusă la dispoziţia Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), în vederea amenajării a două centre cu 14 puncte de vaccinare.

„A fost deschis centrul de vaccinare de la Circul Metropolitan, spaţiu pus la dispoziţie de Primăria Capitalei, cu votul Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Începând de astăzi, 15 februarie, în acest centru funcţionează 7 puncte de vaccinare. Sunt amenajate atât spaţii pentru trierea şi primirea pacienţilor, cât şi pentru cei care au fost imunizaţi şi vor aştepta 15 minute, pentru monitorizarea eventualelor efecte adverse”, a informat Primaria Capitalei într-o postare pe Facebook.

Ca şi în cazul celorlalte puncte de vaccinare, programarea se poate face online pe platforma de programare https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare, prin telefon la numărul unic la nivel naţional – 021.414.44.25 sau prin intermediul medicului de familie, datele fiind colectate într-o platformă unică.

 

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
câțiva nori
10 ° C
10.1 °
9.9 °
81 %
4.6kmh
20 %
sâm
15 °
Dum
18 °
lun
17 °
mar
13 °
mie
21 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii