fbpx

Cişmigiu, parcul abandonat al Capitalei: Miros de nesuportat, lac secat, gunoaie şi locuri de joacă stricate. Dezastru și în Herăstrău

Cişmigiu, parcul abandonat al Capitalei: Miros de nesuportat, lac secat, gunoaie şi locuri de joacă stricate. Dezastru și în Herăstrău

Este dezastru în două dintre cele mai mari parcuri din Capitală, Cişmigiu şi Herăstrău. Bucureştenii care încearcă să fugă de străzile fierbinţi din aceste zile caniculare găsesc un lac secat, alei în paragină şi un miros insuportabil.

Parcurile mari ale Capitalei au ajuns în paragină. Aflate în administrația ALPAB, parcurile Cișmigiu si Herăstrău arată deplorabil. În Cișmigiu a fost secat lacul, pentru lucrări la un pod vechi, doar că nu lucrează nimeni.

Parcul Cişmigiu arată părăsit, toate viețuitoarele au dispărut, iar zona miroase foarte urât. În tot acest timp, Nicușor postează pe Facebook despre cum a înlocuit  niște bârne de lemn, pergole, pe care a dat 50.000 de lei, potrivit antena3.ro.

Locurille de joacă ruginite au devenit un real pericol pentru copii, statui şi bănci murdare, trotuare stricate, lac secat, miros de nesuportat.

Aceasta este imaginea pe care o văd bucureştenii care vor să iasă la plimbare în parcul care cândva era unul dintre cele mai frumoase locuri din Bucureşti.

Mihai Morar a mers şi el în Cişmigiu şi a filmat cum arată Parcul Cişmigiu, acolo unde un copac de 10 metri s-a prăbuşit, la sfârşitul lunii trecute, peste un spaţiu de joacă din parc.

Mesajul lui Mihai Morar pentru Nicuşor Dan: „Let’s make bunul simţ great again!”

„După 3000 de km în România, m-am întors în Bucureşti, şi am vrut să-mi scot copiii în parc. Am ales Cişmigiu. În 2 săptămâni, în turneul Radio Aventura am văzut aproape toată ţara.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ploaie ușoară
23.7 ° C
24.9 °
22 °
66 %
0.5kmh
0 %
Dum
32 °
lun
31 °
mar
35 °
mie
36 °
joi
28 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii