Pentru reduceri: Coadă de 2 km la un magazin din sectorul 3/VIDEO

Pentru reduceri: Coadă de 2 km la un magazin din sectorul 3/VIDEO

Coadă interminabilă la un magazin de electrocasnice din sectorul 3. Sute de oameni au venit cu o oră înainte pentru a beneficia de reduceri, iar cei mai mulți dintre ei își doresc un televizor nou, sau un sistem de sunet. 

Magazinul s-a deschis în această dimineață la ora 7:00. Vânzătorii au avut o surpriză când au văzut că oamenii au început să formeze o coadă ce a ajuns la distanța de 2 km. Responsabilii magazinului au amplasat culoare marcate pentru a asigura astfel distanțarea socială.

Magazinul Altex se află în incinta Auchan Titan. Prima activitate a început cu reduceri de peste 80%. Oamenii au fost mai mult decât încântați de această veste și nu au întârziat la deschidere. Când au fost întrebați de ce au ales să vină cu două ore înainte ca magazinul să se deschidă, cei mai mulți au răspuns că au venit se se uite, alții să mai iasă din casă și restul binențeles să profite de primele reduceri.

Cele mai vândute produse au fost televizoarele. Spre exemplu, un televizor Led TV UHD cu prețul inițial de 1.799,90 lei a fost vândut la suma de de 1.099,90 de lei.

E drept că mulți vor sa profite de reduceri pentru a cumpăra cât mai multe produse în acest moment. Vânzătorii însă, s-au asigurat că acest lucru nu va fi posibil, întrucât nu ai voie sa cumperi decât un singur produs.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
20.7 ° C
21.1 °
20 °
56 %
2.1kmh
0 %
sâm
20 °
Dum
22 °
lun
24 °
mar
22 °
mie
23 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii