DNA: Percheziții în 162 de locații din șapte județe și Municipiul București

DNA: Percheziții în 162 de locații din șapte județe și Municipiul București

Direcția Națională Anticorupție a anunțat că sunt efectuate percheziții în 162 de locații din șapte județe și Municipiul București, miercuri, într-un dosar referitor la corupția din vămi.

Unul dintre cei vizați de anchetă ar fi șeful biroului vamal Iași, potrivit surselor g4media.ro. Procurorii suspectează că nouă funcționari vamali de la Direcția Regională Vamală Iași ar fi fost implicați în protejarea activităților ilegale de la 14 firme care importau haine și parfumuri contrafăcute din Turcia.

Potrivit DNA, miercuri, s-au efectuat percheziții în 162 de locații (o instituție publică), restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale situate în județele Iași, Suceava, Botoșani, Ilfov, Ialomița, Arad, Sibiu și municipiul București.

„În cauză procurorii au beneficiat de sprijin din partea lucrătorilor din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române (Direcția de Investigare a Criminalității Economice și Financiare și structurile teritoriale aflate în coordonare, Direcția de Operațiuni Speciale, Brigada Operațiuni Speciale Iași, Unitatea Centrală de Analiză a Informației), Direcția Generală Antifraudă Fiscală, Autoritatea Vamală Română, precum și lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Iași, Brigada Specială de Intervenție Jandarmi București, Brigada Mobilă de Jandarmi Bacău”, se mai arată în comunicatul procurorilor anticorupție.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
nori împrăștiați
-1.1 ° C
0.5 °
-4 °
84 %
1.5kmh
40 %
mar
4 °
mie
6 °
joi
5 °
vin
3 °
sâm
3 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii