Gabriela Firea: Bucureștiul poate redeveni „orașul dorit de oameni”!

Gabriela Firea: Bucureștiul poate redeveni „orașul dorit de oameni”!

„Bucureștiul poate redeveni <orașul dorit de oameni>! Orașul în care locuim, muncim și ne creștem copiii are șansa să renască, să fie din nou în rând cu marile capitale europene”, transmite senatorul PSD Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook
Am participat cu drag la o întâlnire cu bucureștenii, după desemnarea oficială a candidaților alianței PSD-PNL la primăriile din Capitală, în sectorul 3 la Hala Laminor.
Alături de premierul României și președintele PSD Marcel Ciolacu, președintele Senatului și al PNL Nicolae Ciucă, candidatul alianței PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu, primarul Sectorului 3 Robert Negoiță, primarul Sectorului 4 Daniel Baluță, primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu, colegii noștri din conducerea organizațiilor PSD și PNL din București, consilierii generali și locali le-am explicat locuitorilor Sectorului 3 de ce este atât de mare nevoia de schimbare în București.
Nu mai putem avea sectoare care se dezvoltă și alte zone unde colcăie mizeria și șobolanii. Bucureștenii au nevoie de un om gospodar la conducere, alături de o echipă dedicată oamenilor. Nu mai este timp de experimente și trebuie să le reamintim bucureștenilor ce am reușit să facem în Capitală și unde am fi putut ajunge dacă nu ne-am fi blocat în ultimii patru ani.
Un primar trebuie să fie pe șantiere, în parcuri, pe străzi, în spitale, nu prin tribunale!
Un primar trebuie să caute soluții, nu doar să blocheze dezvoltarea orașului!
Un primar trebuie să lucreze printre oameni, cu specialiști, nu să se închidă în birou printre mormane de hârtii!
Un primar trebuie să empatizeze cu oamenii aflați în nevoie, nu să considere ajutoarele drept pomeni!
Sunt convinsă că locuitorii Capitalei vor ști să facă diferența între minciunile lansate în campania electorală, cum a fost în urmă cu patru ani, și lucrurile care se pot realiza cu adevărat”, conchide Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.
+50

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
16.3 ° C
17.7 °
13 °
55 %
2.1kmh
0 %
sâm
24 °
Dum
26 °
lun
29 °
mar
28 °
mie
17 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii