Gabriela Firea: „Capitala are buget! Am reușit să scoatem Bucureștiul din blocajul în care a fost dus de primarul general”

Gabriela Firea: „Capitala are buget! Am reușit să scoatem Bucureștiul din blocajul în care a fost dus de primarul general”

Gabriela Firea, prim-vicepreședinte al Partidului Social Democrat (PSD), a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook, după ce bugetul Capitalei a fost adoptat.

În cursul zilei de vineri, bugetul Capitalei pentru anul 2024 a fost adoptat în ședința Consiliului General, în unanimitate, cu 51 de voturi ”pentru”.
Cu această ocazie, Gabriela Firea a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook.

”Capitala are buget! Am reușit să scoatem Bucureștiul din blocajul în care a fost dus de primarul general.

Proiectul aprobat astăzi duce banii Primăriei Capitalei către proiecte serioase, nu pentru evenimentele pe care primarul general le pregătea pentru campania sa electorală.

Consilierii generali social-democrați și liberali au arătat la ședința convocată astăzi că există o majoritate responsabilă în Consiliul General al Municipiului București, iar primarul general Nicușor Dan nu mai poate ignora solicitările bucureștenilor.

  În ciuda declarațiilor nerealiste ale primarului general, am găsit sumele necesare pentru a plăti restanțele la stimulentul pentru persoanele adulte cu dizabilități, tăiat la jumătate din dorința lui Nicușor Dan. Am suplimentat sumele pentru plata subvenției la termoficare și la transportul public. De asemenea, continuăm proiectul Banca de alimente și construcția blocului social din Prelungirea Ghencea, pentru continuarea proiectului Ciurel-Autostrada A1.

După aprobarea bugetului pentru anul 2024, urmează deblocarea proiectelor primarilor din sectoarele Capitalei, proiecte care au fost ținute la sertar de primarul general.

Orașul în care trăim, muncim și ne creștem cu toții copiii a suferit suficient în acești ultimi ani! Nu mai vrem mizerie, proiecte blocate din ambiții personale, ci un proiect comun pentru o Capitală a viitorului”, a transmis Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.

 

 

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
16.3 ° C
17.7 °
13 °
55 %
2.1kmh
0 %
sâm
24 °
Dum
26 °
lun
29 °
mar
28 °
mie
17 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii