Gabriela Firea: „E grav ce se întâmplă în București! Pasajul Doamna Ghica bate pasul pe loc, trebuia să fie gata în 3 luni”

Gabriela Firea: „E grav ce se întâmplă în București! Pasajul Doamna Ghica bate pasul pe loc, trebuia să fie gata în 3 luni”

„E grav ce se întâmplă în București! Pasajul Doamna Ghica bate pasul pe loc, trebuia să fie gata in 3 luni. Au trecut mai bine de 2 ani. Acum ar fi trebuit să se circule pe pasaj, dar Primăria Capitalei si cea a Sectorului 2 au blocat totul doar pentru că lucrarea a început in “mandatul Firea”. Iată unde au ajuns : amânări peste amânări, blocaje și situații insuportabile pentru locuitorii din zonă”, transmite ministrul Familiei, Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook
„Sunt semnale că și reabilitarea termică a blocurilor din sectorul 2 merge prost. Din ce în ce mai mulți locuitori reclamă lucrări slab calitative, la prețuri de aproape trei ori mai mari.
Echipa social-democrată din Sectorul 2 este pregătită să revitalizeze proiectele începute și blocate după alegerile din 2020.
Suntem pregătiți pentru a face Bucureștiul trainic din nou. Să-l salvăm din mâinile incompetente ale falșilor salvatori, care au câștigat alegerile prin furt și minciună.
Primarii din “noua generație”, bine pregătiți și cu altă viziune au fost doar un mit! “Noul București” pică pe cetățeni, investițiile preluate sunt blocate, iar serviciile publice sunt proaste și scumpe!
Am avut o întâlnire de lucru cu Organizația PSD Sector 2 condusă de doamna președinte – deputata Rodica Nassar.
La întâlnire au participat și doi membri deosebiți ai PSD Sectorul 2 : ministrul Finanțelor Adrian Câciu, ministrul Sănătății Alexandru Rafila, dar și deputatul Dan Cristian Popescu, consilierii generali și locali, membrii organizației de femei, pensionari, tineret din PSD sectorul 2 al Capitalei, alături de conducerea aleasă.
În ultimii doi ani, primarul din Sectorului 2, de la USR, total necunoscut pentru majoritatea locuitorilor din acest sector, s-a ocupat de…nimic. Asemenea colegei de partid din Sectorul 1, primarul de la 2 a început o luptă cu operatorul de salubritate și a ajuns să plătească mai mult decât înainte pentru curățenie și gunoaie.
📑 În plus, s-a făcut un obicei din a cheltui banii pe studii de fezabilitate costisitoare. De exemplu, 1 milion de euro a costat doar SF-ul pentru pistele de biciclete. S-au cheltuit până acum sume enorme pe planuri frumos colorate, dar nimic nu a fost pus în practică.
O rușine pentru administrația locală! Un calvar pentru locuitorii care au fost obișnuiți cu modul gospodăresc de a organiza sectorul, al fostului primar PSD, Mihai Toader.
În 2024, cu siguranță cetățenii și din acest sector vor da, prin vot, o palmă morală celor care acum 2 ani au promis marea cu sarea si care, ulterior, s-au ascuns prin birouri, și nu au mai făcut nimic palpabil pentru oameni”, conchide ministrul Familiei, Gabriela Firea.
+29

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
câțiva nori
16.5 ° C
19 °
15.5 °
46 %
3.1kmh
20 %
vin
15 °
sâm
13 °
Dum
14 °
lun
15 °
mar
6 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii